Telefon ikonSpørgsmål? Ring 6160 3449    Fragt ikon  Gratis fragt over 500 kr. 
0  Vare(r)  -  Vis indkøbskurv
0,00
Vis indkøbskurv
I alt   0,00 DKK

Persondatapolitik

Vi passer på dine data! Som bruger på www.scanasia-design.dk er du omfattet af EU's persondataforordning (GDPR), som har til formål at beskytte dig og de data, som indsamles om dig.

På www.scanasia-design.dk respekterer vi vores besøgendes rettighed til privatliv, samt anerkender vigtigheden af at beskytte de indsamlede oplysninger. Vi har derfor formuleret en persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi indsamler, gemmer og anvender de persondata, du som bruger af www.scanasia-design.dk giver os.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor det er relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos ScanAsia Design. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.ScanAsia-Design.dk er Philipsen Consulting, CVR-nr. 29474613, Pedersvej 62, 4600 Køge, Danmark.

Hvilke oplysninger registrerer vi? 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. I forbindelse med et køb indhenter vi oplysninger om navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer, IP-adresse og betalingsoplysninger.

ScanAsia Design indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsmails) vil blive slettet efter 5 år plus indeværende år, fra du har modtaget din vare, i henhold til Bogføringsloven, som vi er forpligtet af.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragthåndteringsfirma, Pakkelabels.dk, med henblik på levering af dine indkøb. Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. I forhold til betalinger bliver alle kortdata, samt al kommunikation omkring penge, automatisk krypteret og videresendt til DanDomains betalingssystem. I ScanAsia Design har vi aldrig mulighed for at se dine kortoplysninger.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Udover de persondata, som vi indsamler igennem vores hjemmeside og for at levere dine ordrer, anvender vi desuden tredjepartssoftware, som også indeholder persondata. Disse er:

Dinero: Vi benytter Dinero som vores regnskabssystem, hvori dine ordrer er bogført.
MailChimp: Vi benytter os af e-mailprogrammet MailChimp til at udsende nyhedsbreve og tilbud til vores kunder. Igennem MailChimp indsamler vi e-mailadresser (og evt. navn), som du har givet dit samtykke til gennem tilmelding til vores nyhedsbrev.
Google Analytics: Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. 
Facebook-pixels: Vi anvender Facebook-pixels, for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil.

Vi anvender desuden Cookies for at forbedre din oplevelse, når du bruger vores webbutik. Læs om brugen af Cookies hos ScanAsia Design her.

Hvad er dine rettigheder?

Retten til adgang
Du kan til enhver tid kontakte kundeservice og få oplyst, hvilke personlige data vi har om dig. Ydermere har du retten til at få disse data rettet, hvis de er ukorrekte eller ufuldstændige. 

Retten til at blive glemt
Du kan altid kontakte os og udøve din ret til at få slettet alle personlige data som vi har på dig. 

Undtagen i følgende situationer: 

  • Hvis du har foretaget et køb i vores webshop, beholder vi dine oplysninger i henhold til bogføringsloven.
  • Hvis du har en uafsluttet bestilling i vores webshop.
  • Du har en uafsluttet sag hos os, eksempelvis en returordre eller reklamation. 

Indsigt og klager
Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@scanasia-design.dk eller på tlf.: 61603449.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk